Powered By Blogger

петък, 1 март 2013 г.

                               ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

     Желая на всички творчески личности енергичността, сръчността и вдъхновението на нашата мила Баба Марта, както някъде четох най-известната баба в България.
    Благодаря на Людмила, която ни е представила информация  от Балканский клуб за празника, както и това което е сътворила. Картичките й много ми харесаха.  Исках да копирам нейната информация в чернови и след това да я използвам като препратка,но без да искам я публикувах в моя блог.  Надявам се Людмила да не ми се разсърди и да ме извивни.
      Всяка година правя мартенички, а тази година те станаха с малко по-практична насоченост т.е. не за носене, а за украса на дома и като игленица. С игленицата ще участвам в предизвикателството на Анжелика в "Ежевичная поляна"   






     Ето ги и кукличките , които могат да стоят изправени съвсем сами без никакви допълнителни приспособления истински издържливи и достойни внучки на Баба Марта.




                       Тези двечките нарекох Белоснежка и Червенорозка.



       До входната врата имам прозорец, на чийто перваз си првя тематични украси  според празничния ни календар. Това са снимки от това малко кътче, което ни посреща и изпраща всеки ден и допринася за доброто ни настроение /надявам се/.

3 коментара:

  1. Честита Баба Марта! Очень красивые мартиницы получились!Особенно понравились Белоснежка и Червенорозка.

    ОтговорИзтриване
  2. Игольницы миленькие и мартиницы очень понравились!

    ОтговорИзтриване
  3. Момичета, благодаря за топлите думи, желая ви щастие и успех!

    ОтговорИзтриване